Klargøring til syn af alle biler​

Har du brug for professionel klargøring til syn af din bil, er vi hos Ringsted Auto- og Karosserifirma specialister i at gøre alle biler klar, for alle typer kunder fra Haslev, Borup, Sorø og omegn, uanset årgang og model, så de bliver godkendt til syn. 

Når du modtager indkaldelse til periodisk syn, så bestil tid hos os til en gennemgang af din bil, så du er helt sikker på, at den lever op til synsreglerne.

Her fastslår vi, hvor der skal laves reparationer eller forbedringer, så din bil kan gå smertefrit gennem synet. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste for klargøring til syn, før vi begynder på arbejdet.

Grundig og kvalitetsbevidst klargøring til syn

Skal vi stå for klargøring til syn af din bil, er vi parate til at hjælpe dig. Vi er yderst grundige og kvalitetsbevidste, så du kan være sikker på at få udført et flot stykke arbejde, der sikrer, at din bil bliver godkendt i synshallen.

Vi har mange års erfaring med klargøring til syn, hvorfor vi ved, hvad der skal til.​

Skal din bil til omsyn, står vi til rådighed for at udbedre de fejl, der gjorde, at bilen ikke bestod det periodiske syn. Det er dog vores klare forventning, at vi er i stand til at klargøre din bil så omhyggeligt, at der ikke bliver nogle problemer i synshallen.

Få et tilbud på synsklargøring

Er det ved at være tid til det periodiske eftersyn? Kontakt os for at høre mere om synsklargøring, periodisk syn og omsyn. Vi giver gerne et tilbud på, hvad klargøring til syn af din bil vil koste.

Du kan kontakte os på telefon 57 61 19 14 eller skrive til os på kontakt@karosserifirma.dk.​

få et gratis tilbud til din bil​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 2 anmeldelser fra Google

Værkstedets Åbningstider

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Søndag:

07.00 - 16.00

​07.00 - 16.00

07.00 - 16.00

07.00 - 16.00

07.00 - 12.00

Lukket

Lukket

​Kontakt os

Ringsted Auto- og Karrosserifirma ApS

Haslevvej 8, 4100 R​ingsted

​CVR: 32943454

Telefon: 57 61 19 14

E-mail: kontakt@karosserifirma.dk

VI MEDLEM AF